Haberler

Genç Kuşak Akademi Açıldı!

Uşak Genç Kuşak Web Sitemiz Açıldı!

Kategori:
Bu içeriği Beğendim:
Bu içeriği Beğenmedim:
Oluşturma Zamanı:
28-03-2021

Uşak Genç Kuşak Web Sitemiz Açıldı!

Biz Kimiz?

6 ile 29 yaş grubunda olan her genci kucaklamaya hazırlanan Genç Kuşak dinamik kadrosu ile Uşak Belediyesi ana hizmet binasında faaliyet vermeye başladı.

Genç Kuşak, sanat, müzik, spor, eğlence, yarışma ve farkındalık yaratan projeleriyle daha pek çok alanda pandemi döneminde de gençleri projelere katılmaya davet ediyor.

Genç kuşak, gençlerin hedefleri doğrultusunda ilerlemelerine destek verirken, kendi projelerini hayata geçirme fırsatı da sunuyor.

Uşak’ta oluşturulan merkeze, projesiyle başvuran her gencin proje içeriği incelenip Uşak Belediyesi tarafından onaylandığı takdirde ekip çalışmasıyla faaliyete geçiriliyor.

Her alanda yenilikçi, teknolojiye ayak uyduran, sosyal belediyecilik anlayışıyla, gençlerin özgüveni yüksek, milli ve ahlaki değerlerinin bilincinde, araştırma ve geliştirme becerileri kuvvetli bireyler olarak toplumda yer alması hedefleniyor.

İlgi ve yetenekleri doğrultusunda çalışmalara katılan gençler hem daha mutlu hem de bilgi ve becerileriyle ilgi duydukları alanda ilerleme fırsatı buluyor.